Profilaktyka żywieniowa ma kluczowe znaczenie dla zdrowia i długości życia Rozmowa z prof. Mirosławem Jaroszem, dyrektorem Instytutu Żywności i Żywienia
Farmakoterapia
Nowa generacja miejscowej terapii przeciwwirusowej zastosowanej do leczenia nieżytu nosa, zapalenia zatok i zapalenia gardła, dostępna w Europie mgr farm. Kamil Żarłok
Antybiotykoterapia w schorzeniach infekcyjnych dolnych dróg oddechowych lek. med. Maciej Rygalski, lek. med. Patrycja Kozak, prof. dr hab. n. med. Edward Zawisza
Jak dbać o odporność? Wpływ wybranych składników na funkcjonowanie układu immunologicznego mgr farm. Magdalena Szota
Boswellia serrata właściwości farmakologiczne i znaczenie kliniczne dr n. med. Agnieszka Piechal, dr n. med. Kamilla Blecharz-Klin
Wirusowe zapalenie wątroby typu B i C – leczenie i profilaktyka mgr farm. Anna Moszczyńska-Serafin, prof. dr hab. med., prof. h.c. Paulin Moszczyński
Leczenie pacjenta z depresją w praktyce lekarza rodzinnego dr n. med. Izabela Banaś
Medycyna podróży
Medycyna podróży – co lekarz rodzinny wiedzieć powinien? dr n. med. Małgorzata Koziarska-Rościszewska
Medycyna sportowa
Ekstremalny wysiłek fizyczny markery i problemy kardiologiczne prof. dr hab. n. med. Artur Pupka
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Nasza polityka prywatności.