Tegoroczna odsłona Kongresu Bezpieczeństwa Żywności – największego i najważniejszego w Polsce wydarzenia poświęconego zagadnieniom jakości i bezpieczeństwa żywności – odbędzie się 2 października w warszawskim hotelu Arche Krakowska. W programie kongresu znajdą się następujące specjalistyczne sesje: Certyfikacja; Aktualne wyzwania dla biznesu spożywczego; Wellbeing – innowacje, które zmieniają branże.
Kongres odbywa się co roku w Warszawie i gromadzi ponad 300 uczestników, w tym m.in. przedstawicieli producentów żywności, dostawców surowców i opakowań oraz jednostki certyfikujące. Celem tego wydarzenia jest wymiana wiedzy, doświadczeń i dobrych praktyk w zakresie zapewniania wysokiego poziomu bezpieczeństwa żywności na każdym etapie łańcucha żywnościowego. Kongres Bezpieczeństwa Żywności jest doskonałą okazję do nawiązania kontaktów, wymiany opinii i nawiązania współpracy z ekspertami i praktykami z różnych sektorów związanych z bezpieczeństwem żywności. Wydawnictwo Medyk jest patronem medialnym tego wydarzenia.
Więcej informacji: foodcongress.org.
Na skróty
Copyright © Medyk sp. z o.o